- Marineer de biefstukken; doe in de kom de uien-, knoflook en chipotle poeder, de olijfolie en de pasta de achiote en mix dit goed doe naar smaak peper en zout erbij. Doe de biefstukken in de kom en zet ze minimaal een uur in de koelkast.
- Kook de rijst als zoals aangeven staat op de verpakking, giet het af en voeg daarna de zwarte bonen toe zonder het vocht. Mix dit door elkaar.
- Snipper de ui, snij de tomaten in blokjes en verwijder het vruchtvlees. Mix dit samen met wat peper en zout in een kom, dit is de salsa.
- Prak de avocado fijn en voeg de guacamole kruidenmix er aan toe en mix dit goed.
- Bak de biefstukken in een grillpan medium/medium rare. En snijd ze daarna in plakjes.
- Verdeel wat rijst over de tortilla, dan de biefstuk plakjes, wat salsa en guacamole en vouw hem tot een burrito. Snijd hem doormidden en serveer de burrito met wat zure room.