Food by Thom & Sigrid
Home
Wie zijn wij?
Recepten
Hapjes
Zoete lekkernijen
Taco's
Lunch- & hoofdgerechten
Salades & soepen
Kleine hoofdgerechten
Grote hoofdgerechten
BBQ
Cocktails
Kerst
Contact
Kookboek - Taco 'bout flavors
Zoeken
0
Winkelwagen
Voorgerecht:
Hartige macaron met gerookte eendenborst filet
Hoofdgerecht: Wagyu vlees met pastinaak crème & wortel
Dessert: Chocolade soufflé met vanille ijs
Amuse: M
andarijngranita met ingelegde gele biet en Thaise basilicum.
Voorgerecht: K
napperige kippenhuid met een kaascrème en zwarte bramenjam
Tussengerecht: H
uisgerookte zalm met ingelegde snijbiet, kumquats en peer
Hoofdgerecht:
Iberico Secreto ingesmeerd met een lak van tamarinde, zwarte knoflooksaus en gegrilde en ingelegde nectarine
Dessert: Pavlova met karamel zeezout en pecannoten