- We starten met je agressie tonen, we gaan de kip slaan. Maak de kip plat door met een pan/bord hem te gaan pletten, het beste is om je kip in een plastic zak te doen of iets van plastic erop te leggen als je dat doet.
- Doe in een kom de olijfolie, paprikapoeder, chipotlepoeder, komijn en peper en zout. Meng de kip daar mee en laat even 10 minuten staan. Kook ondertussen de rijst volgens de verpakking en giet de bonen af.
- Bak de kip in een pan zonder olie gaar.
- Pers de knoflook, snipper de ui en snijd de tomaat in kleine blokjes (zonder vruchtvlees).
- Leg de kip apart en fruit de knoflook aan in het bakvet van de kip, voeg hier de rijst en bonen ook aan toe. Beetje crispy bakken met limoenrasp.
- Meng de ui en tomaat samen met peper en zout, de salsa. Meng de yoghurt met de mayonaise en limoensap.
- Schep de rijst met bonen op de tortilla, beetje sla, de salsa, de kip (in reepjes) en het yoghurtsausje. Rol hem op als een burrito en eet smakelijk!