Mexicaanse lasagne

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snipper de ui en pers de knoflook en fruit dit aan in een pan met olie op het vuur. Doe vervolgens het gehakt erbij en bak dit rul. Doe de komijn, paprikapoeder, chipotlepoeder en peper en zout eroverheen en mix goed door.
  3. Laat het mais en de zwarte bonen uitlekken in een vergiet. Eventueel kun je de zwarte bonen nog een beetje afspoelen met koud water.
  4. Voeg de mais en bonen vervolgens toe aan het gehakt en mix goed door.
    Schep een laagje gehaktmengsel in een ovenschaal, leg hier bovenop 2 tortilla's en vervolgens een laagje kaas. Dan weer een schep gehaktmengsel (als het goed is is dat nu op), 2 tortilla's en weer een laagje kaas. Kruimel de tortilla chips over het laatste laagje kaas en zet de lasagne voor 20 minuten in de oven.
  5. Snijd ondertussen wat cherry tomaatje klein en de bosui fijn, dit kun je bij de lasagne serveren.