- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snipper de ui en pers de knoflook. Fruit aan in een pan met olie. Voeg daarna het gehakt toe en bak het rul. Vervolgens mogen de tomatenblokjes en pasta de achiote eraan toegevoegd worden, mix het allemaal goed door.
- Voeg al wat peper en zout toe. Open het burrito kruidenmix zakje en voeg dit toe aan het gehakt, zet het vuur hoog zodat het bijna kan droogkoken.
- Giet de bonen en mais af en voeg deze er ook aan toe. Roer goed door, als het goed is moet het vocht van de tomatenblokjes al minder zijn?
- Pak een taartvorm, we gaan stapelen! Leg een tortilla op de bodem, lepel er een laagje saus op en besprenkel met de kaas. Volgende tortilla erop en herhaal dit! Na de 4e tortilla is, als het goed is, je saus op dus doen we een laagje kaas om te gratineren in de oven.
- Zet de taart voor 15-20 minuten in de oven, houd hem in de gaten want elke oven is anders. Serveer de taart met guacamole en bosui.